Er din postkasse år 2000 sikret?

En ting folk glemmer at tænke på her op til år 2000 hvor alle computere går ned, er at tjekke om ens postkasse også er år 2000 sikret. Hvis du vågner d. 1 januar og din postkasse er sprængt i luften skulle du nok lige have sørget for at den var år 2000 sikret.

Den måde du kan sikre dig at din postkasse er år 2000 sikret er at du finder nogle af de gamle kanonslag fra sidste år, tænder 1 og smider det derefter ned i postkassen. Du skal herefter løbe i en sikkerafstand og iagtage hvad der sker med postkassen. Hvis den bliver sprængt i luften var den ikke sikret, og du kan gå ud og købe en ny robust en. Du har hermed spart en udgift dagene efter nytårsaften. Hvis den holder så kan du være glad og rolig evt. rense den med noget spritrens bagefter.

NB: Hvis du bor i lejlighed og brevsprækken sidde ind til gangen skal du lige sikre dig at katten ikke løber hen til kanonslaget når du kaster det ind. Da dette giver en del arbejde med at rense vægene for blod.

Jeg er lidt sur nu, da min computer der skulle være kommet med posten i dag ikke er kommet, men det skal ikke afvige mig fra at opdatere igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *