Gymnasiet.

Nu er jeg jo lige begyndt på Gymnasiet, og er allerede træt. Dog ikke skole træt, men bare træt. At skulle op kl. lort (06:15) er ikke let, selv ikke for supermand. Men jeg gør hvad jeg kan for at hold min ben ned af og ikke hen af, som det skete i dag. Jow jeg sov over mig. (kan man sove under sig, og i så fald hvad sker der så?)
Nå nok om det.
Jeg skal ud og købe computer, og har ca 9000 at gøre godt med. Så er et god sted at starte jo edbpriser. Skriv til mig hvis du lige ser et godt tilbud eller har et du vil give mig.
Tænk jeg kan slet ikke finde på noget lamt at skrive om… nå pyt!

Starwars… jow den har man jo allerede set 2 gange i biffen. 😉

Jeg har forresten ikke fået svar fra den idiot der skrev til mig. Sikker en prut!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *