Hackerkaj

Tænk, der er sgu begyndt at ske nogle ting i min ellers ret kedelig hverdag. Jeg er lige begyndt på nyt gym i en fin klasse og så er der en der truere mig med at uni2 vil glemme mig og min telefon bliver lukket. Uha uha, en spammer har det svært i disse tider. Og så har jeg mødt ejeren af den lille hund som forresten hedder Freja og er 4½ år gammel (hunden altså). Jeg var dog så træt i morges at jeg ikke kunne fører en normal samtale med denne person, da min hjerne om morgenen kører med 1/10 styrke. Lige nok resurcer til at hold de vigtiske krops funktioener i gang.

En person hvis navn ikke er kendt på dette tidspunkt truer mig. Ikke med bank men med at lukke min forbindelse til internettet både hos min internet udbyder og min gamle udbyder Vestnet som jeg ikke har været kunde hos i 1½ år (ej pis! det må bare ikke ske!). Og min mobil vil også blive lukket.

Beskeden fik jeg på min mobil i dag var fra hackerkaj@forum.dk. Den så sådan her ud:

Hej “Emil” Spamming kan være alvorligt – uskyldigt eller ej. Så hold dine små gymnasiegulerødder i lommen – ellers holder mobilen pludselig op med at virke samtidigt med at uni2 og vestnet pludselig ikke længere kender dig…

Hvad satan!! er det en lort i mine bukser jeg har skidt efter jeg blev bange over den trussel?? Self. har denne person fået svar på tiltale med en e-mail:

Hej HackerKaj

heh, det må man sige. At du har fået fat på mit mobil nummer er sgu godt klaret
(vidst nok) for det er lang tid siden det har været på nettet.

Jeg ved ikke hvem du er, men det gør heller ikke så meget.

At du sætter min mobil ud af drift vil jeg se før jeg tror på det. For det kan du
ikke, højest spamme den. Og så er du jo lige så lam som mig 🙂

Vestnet har sgu nok allerede glemt mig.

Og uni2 er nok ligeglad 🙂

Men tak for din op mærksomhed. Det har da givet 30 sec. spænding i tilværelsen.

Hilsen Emil

Navn: Emil Fischer Petersen – Uin: 4137270

Nick: [LCDK]Pac – E-mail: Emil@dadlnet.dk

Web: http://www.emil.suite.dk

idt i alt det her, er der også en dårlig besked. Jeg har fået en skideballe af Maria i bussen til skole (hende der sendt mig alle de mange e-mail adresser). Hun vil aldrig skrive til mig mere… Det er så taget til efterretning… øf 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *