Capture the ølkasse

Her er den første version af Capture the ølkasse som vi spillede. Det er splatterkrig vi taler om. Krig med våben der skyder med små plastik kugler, der kan gøre halv nas. (jeg fik en til at bløde)
Men er 2 hold der har 1 kasse øl hver. Det gælder så om at fange det modsatte holds ølkasse og bringe det hjem til ens egen base hvor ens egen ølkasse står. Og så når ølkassen står på ens egen ølkasse hjemme på basen må man tage en øl og drikke.
Det er fedt, uden tvivl. For nogle er det vel bare en undskyldning for at drikke flere øl, mens det for mig der ikke kan lide øl så godt, er en undskyldning for at skyde på mine venner.
Min udrustning er et fuldautomatisk batteri drevet gevær, MP5 SD6, og noget sort tøj, en lygte klistret til geværet og en masse sort maling i ansigtet. Og en masse skud! Mange af de andre havde kun pistoler så der giver mig en KÆMPE fordel. Jeg kan skyde 5 skud mens de andre kun kan skyde 2.
Det var rigtigt sjovt da mig og den anden med fuldautomatisk gevær begyndte at snipe mens de andre sad og drak øl. De kunne ikke se os og vi kunne ikke se dem, men da de snakkede hele tiden kunne vi bare skyde efter lyden.
Det kan kun anbefalses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *