Hjemme igen.

Først: Mit F og B på mit tastatur virker ikke så godt, så det kan være der mangler nogle bogstaver hist og pist.

Efter en dejlig ferie i london, så er jeg nu kommet hjem og skal hvile mig. Jeg har fået nogle ideer i flyet og på hotel værelset.

Her vil snart komme en rekord liste hvor folk kan skrive sine egne rekorder på. Jeg tager den først; For den person der har klappet i længst tid efter en koncert der ikke har fundet sted.

Hvis du vil tage livet af dig, så er her en måde du kan gøre det på: I london lejer du en knaller som du bare skal køre rundt på nøgen. Du vil selv blive totalt forviret og køre i den forkerte vejside (gå efter rundkørslerne, det er altid sjovt). Og folk i bilerne bliver totalt overraskede over en nøgen person på knallert i den forkerte side af vejen, at du næsten ikke kan undgå at blive kørt ihjel.

Hvis du også vil have lidt opmærksomhed, kan du evt gemme en selvmordssedel oppe i din røv, hvor der evt. står et politisk budskab som, “giv kaninerne mere mad”, eller “stop den meningsløse hamsterdød”

Mere om london turen senere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *