Ring 147

Det her er noget af det jeg fandt ret morsomt. Det er mine 2 små brødre der er blevet opdaget i at lave telefonfis. Noget som alle drenge (piger?) skal igennem, og som jeg selfølgelig også har været gennem. Nå men det lader til at han har ringet til 147 ret mange gange (147 er fejlmelding for tlf. og dankortterminal. (hvor ved jeg det fra?)) Nå, men min mor sagde om personen i den anden ende ikke bliver sur. Nej nej Der er mange siger han så ret afslørene. Og så får han lige turen med at det skal man ikke for teleonen bliver lukket osv, og det var han faktisk også blevet truet med. Og det gør han aldrig mere siger han så. Helt sikkert!

Og så tilsidst siger han; Næsten hele skolen kender nummeret.

Prøv og tænk på de stakler på 147 når 100 børn dagligt ringer og laver telefonfis med dem flere gange om dagen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *