Gratis cola

her kommer der en lille guide til hvordan du får dig noget gratis cola på MC. D. på hovedbanegården. Den kan entlig bruges hvor som helst hvor der er gratis opfyldning.
Den nemme måde er at du køber en krus cola og fylder det op mange gange, men så er det jo ikke helt gratis. Du skal finde et brugt krus på et bord (og det har du IKKE lyst til at drikke af, for du ved aldrig om det er Prins nikolaj der sidst har gylpet i det.) Du laver så et hul i bunden. Et lille et men stort nok til at opdager det er utæt selv om de mangler at lave 34.998 big mac’s endnu. De vil så give dig et nyt og rent krus. Vupti! gratis cola. (kan også gøres med colacola light eller fanta, og måske (og kun måske) sprite.)
På vej til dig på denne side:

  • Opskriften på cola.
  • Optagelser fra min klasses musiktimer (har lige fået min minidisk byttet)
  • Uglesjov med Poul Thomsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *