Her er lidt husråd til det daglige

Lidt husråd som har gået fra generation til generation i min familie fra nu af.

Hvis dit tag står i brand og dine naboer løber til or at hjælpe kan du altid slippe af med dem ved at sætte ild til deres huse.

Hvis du har fået et bistik på venstre arm skal du bare sætte ild til dit tage og stikke højrehånd ind i ilden så tænker du ikke på bistikket mere.

Hvis du ikke har mere benzin på bilen og er gået i stå ude på motorvejen, kan du altid sætte ild til den (bilen altså) og så når folk stopper or at hjælpe til kan du snige dig hen til deres bil og tappe benzin fra deres bil.

Hvis du en dag står og skal til at sætte ild til en betonhus, som ham idioten der sprang dig over i køren til tandlægen, men ikke har noget sted at sætte ild til, kan du altid sætte ild til dig selv. Du kan faktisk brænde i op til 2 timer.

Hvis du keder dig kan du sætte ild til din kat. Det ser så sjovt ud når de løber rundt med ild over det hele. (effekten kan gengives med en hund, men det er ikke så fedt da de ofte er for dumme til at fatte deres hud og hår er totalt sort)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *