Sneen er faldet

Nu taler jeg ikke om den sne som tuborg har sendt på gaden i flasker. Det er noget være tyndt sjap der er umuligt at forme en snebold af. Og hvis man fryser det ned er det umuligt at få sneisen ud a flasken som også er sprængt og så skær man sig når man bliver ramt at flaskesnebolden og folk plejer at give op når blodet løber ud af det halve øre som lige er blevet flået at med flaskesnebolden. Og til sidst er der ikke flere der gidder. Nej det er den rigtige sne der kommer ned fra himlen og er helt hvid. En fra min klasse sagde at man ikke kunne lave en snebold af det, men jeg tror han ændrede mening at han 2 mins efter tørred sneen af panden.

Landskampen bliver vundet af danmark 3-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *