Usynlige elefanter

Der er ikke ret mange der tænke over hvor mange usynlige elefanter der entligt lever og går rundt i det danske land. Tallet overstiger faktisk det antal af hunde og katte og kaniner (i fangeskabs self.) Men der er ikke ret mange der lægger mærke til dem. Om natten sover de i skovene i nærheden af grandtræer, gerne i en juletræsplantage. De laver meget store fodspor i jorden, men de er også usynlige så det er kun de blinde der kan se dem, og de larmer som en elg i brunst, men det er kun de døve der kan hører det.

Om dagen render de gerne rundt i storcentre. Helst omkring Irma og Tops sko, da de føler sig hjemme der. Grunden til at folk ikke bliver trampet ned, er at de har balletsko på, ca. 47% går til ballet inde på det kongelige teater for usynlige elefanter (hvilket kun kan ses af folk med nike air og en hamburger fra den kiosk der ligger tættest på grenen ved skan.)

Det danske vejdirekturat har sat skidte op for at gøre bilister opmærksom på krydsene usynlige elefanter nær ved storcentre. De krydsene eleanter udgøre et stort problem for bilister da det kun er blinde der kan se om de krydser vejen, og hvor ofte er det blinde der kører bilen. Så husk at hvis en blind i bilen råber og skriger at en usynlig elefant krydser vejen skal du slå bremserne i, i stedet for at gøre grin med personen og sige at han skulle have været taget på sydpolen for at drikke sig fuld med isbjørnene. (det siger kun de meget lede personer).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *