Den ultimative guide til coladrikkerne

Først lige en undskyldning fordi jeg aldrig får opdateret mere. Jeg har så meget andet og kigge til og jeg skal til at gå tideligt i seng. Så derfor bliver der lidt længere mellem opdateringerne.

Jeg har også ideer om nyt design.. (har jeg skrevet det før?) men er ikke begyndt endnu. Det kommer, det kommer. Og inden alt det skal jeg lave http://www.dspe.dk.

Men det første store projekt vil blive den ultimative guide til hvordan du får et bedre liv med din cola. Her er en liste og nogle af de ting jeg vil afdække.

  • Hvordan holdes en cola bedst kold.
  • Hvem drikker cola og hvorfor.
  • Hvilken cola skal man købe og hvor.
  • Sådan får de fat i den bedste cocacola. (Ja, der ER stor forskel på cocacolaer.)

Og så en lille oplysning som mange folk sikkert vil blive glade for at hører, jeg blev ihvertfald. Rasmusradiomus har stoppet sit pirat senderi efter at have gnavet sig ind i ledningerne, og derfra sendt ulovligt sammen med Kristian for at ødelægge de danskere der har deres radio tændt ved 10 i 7 tiden’s dag. Han er flyttet på landet til sin kusine Bibi biblotikarmus. (hvad har du mon tænkt sig at lave de mørke timer i mussehullet, når biblotaket er lukket?)

Så har jeg også set I kina spiser de hunde. Den var overdrevet fed. SE DEN!!! Den får 358’936^15 stjerner af mig. En så overdrevet dansk film er ikke set længe. Nårh det skulle da lige være babara som får 10^-6 stjerner.

Jeg har også sendt en e-mail til en schweizer. den lyder som følgene:

Forresten suger jeg til dysk.

hello Carmen Buder

Mein Name ist Emil Fischer Petersen.

Ich wohne bei Nykøbing Sj. in einen Gebiet, das heisst Strandhusene in dem nordwestlichen Teil von Sealand. Meine Mutter und mein Vater sind her’vortun, mein Vater wohnt in Kopenhagen, die Hauptstadt von Daenemark und ich wohne mit meinen Mutter hier auf das lande.

Ich habe 2 Brüder hier bei meine Mutter und sie lärmen wie ein halbe Kindergarten. Und ich werden wirklich böse, wenn sieden Wochennende wehn ich nur schlafen will. Das ist sehr irritieren abre so lange es nicht Samstag und Sonntag ist sind sie OK.

2 mal pro Monat besucht ich meine Vater in Kopenhagen. Meine kleine Schwester wohnt da und ich liebe. Weil ich nicht so oft bei meine Vater bin Mach wir oft spasse dinge, wie nach eine Ausstellung.

In mein freizeit, wenn ich Freizeit habe, mach ich Schularbeiten und Arbeit mit mein Computer und sonst nicht so viel. An Wochenende schlafe ich lange, weil ich das Woche muss ich sehr früh aufstehe nälich 06:30, und dafür binich immer müde und oft schlafen ich in der Klasse.

Das ist alles glaube ich.
emil@dadlnet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *