IT i alle skolens fag

Nu har de danske ministre, bravt anført af Birte Weiss, besluttet at de danske skole skal bruge IT i alle fag. Skolen har jo uden tvivl ingen penge til at købe programmer for, så det bliver noget med at bruge internettet. Men i et fag som gymnastik, hvordan fandem vil man bruge IT der. Er det så den der hurtigst taster “3 A ER BEST” inde på netstationens chat.

Og hvad så med fysik/kemi; “Nå unger, nu er der 2 timer tilbage i år og jeg har endnu ikke brugt IT som loven siger, så den der først finder en bombe opskrift på nettet får lov til at fyre den af når jeg har lavet den til jer. Og smut så ned til computerne med jer!”
Men nettet er jo perfekt til biologi; “Så unger nu er vi kommet til menneskets anatomi, og her synes jeg vi skal gå ned og kigge på hvordan kroppen kan se ud. På min hjemmeside som i får adressen på dernede, kan i se hvordan det andet køns krop ser ud.”

Jow der tegner sig en lys fremtid for den danske IT ungdom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *