Julen er overstået

Sådan nu tager jeg mig endelig sammen for at skrive på min side igen. Det er godt nok lang tid siden jeg sidst har skrevet og til det kan jeg kun sige, kummefryser.

Der er sket mange nye ting på mit site. Jeg har ikke opdateret min colaguide og heller ikke siden for min gamle efterskole. Men jeg har ikke planer om at gøre det i morgen.

Jeg har samlet 3 fede jokes man finder i knallerter. (jeg vandt 2/3)

  • – Jeg hører, du er begyndt at stå på vandski. Hvordan går det så – Ikke så godt, du gamle. Jeg kan ikke få min kone til at ro hurtigt nok.
  • – Peter går lige ud til lågen og se om far er på vej hjem fra værtshuset! siger moderen. Lidt efter kommer Peter ind igen.
  • – Nu er han på vej , råber han. – Hvilken side går han i? – I begge…….!
  • – Når svigermor skal i zoologisk have, er hun nød til at købe 2 billeter. En til at komme ind på – og en til at komme ud med!

Er de ikke bare kanon? De samme som sidste år, men de har også kun 1 år til at finde på nogle nye, så man kan godt forstå hvorfor de udgiver de samme.

Dette her er til de lidt mere nørdede folk på quakenet
Det kan dog også sagtens læses af andre.

Det er den sand historie om hvordan jeg tog pis på folk der havde magt og betalte for det.

Hordan og hvorfor jeg blev g-lined. plus alle de log filer der har noget med sagen at gøre. Ikke alle de vilde sec chats jeg self. også har igang.

Læs den her

Så er colaguiden her.
Nu står julen jo for døren, dvs. at julen jo ikkke står lige ude på din dørmåtte og venter på at blive lukket ind selv om den har glemt at ringe på, den er bare lige ved at være her, altså den sidder ikke fast i en kø eller noget, det er bare ved at være en 24 december. Jeg har ihvertfald fået skrevet starten af den ultimative Coca Cola guide.

Jeg har også fået oprettet en tagwall der virker så du skal bare gå i krig. Du kan bruge html på den, men gør det for fanden med måde.

Jeg har også skrevet et nyt brev til jubii og spurgt om password og bruger navn til deres server så jeg kan slette det hele. Den er her:

To: support@jubii.dk Subjekt: Password

Hej

Jeg skriver igen, da jeg regnede med at i har kommet til at slette den gamle e-mail.

Jeg ville entlig bare gerne have admin brugernavn og password til jeres server så jeg kan slette alt hvad i har brugt så lang tid på at lave.
min e-mail adresse er emil@dadlnet.dk

Hilsen Emil

Nu regner jeg altså med at de sender en svar e-mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *