Derfor skabte gud jorden

Da jeg kiggede det ekstremt nye testamente igennem, fandt jeg ud af hvorfor gud skabte jorden og alt det sorte der er uden om. Og jeg kan faktisk godt forstå ham. Han var lige begyndt i 5. hvor Thor, Muhammed, og Solguden gik. De havde allesammen en jord hvor de bestemte og blev tilbedt.

I klassen var der stor kamp om hvem der kunne få flest folk til at tage livet af sig selv for dem. Og hver dag efter skole gik de hjem til
Muhammed for at sammenlige jorde. Og det var altid Thor der var den bedste. Så efter et par uge spurgte Gud om ham måtte være med… Ja det vidste de jo ikke rigtigt, men det var okaj. Men han skulle selv skaffe en jord. Gud blev meget glad og skydte sig hjem og smuttede på lokum for at lave en. Og næste dag efter skole tog de allesammen hjem til Muhammed igen. Og hurtigt så de andre at gud faktisk var ret god til det. De tog ikke livet af sig selv, de tog sgu livet af andre også.

Der gik et par dage og så var guds jord lige så god som solgudens jord (som det ikke gik så godt for) og næste dag igen havde gud den bedste jord. De andre blev ret misundelige, og efter 1 uge spurgte de om de måtte være med. Og det måtte de gerne. Selv om gud ville have magten i den vestlige verden hvor det gik bedst, som den blærerøv han er.

Jeg har lige fået en god nyhed. Infopaq har sagt ja til at hoste mig. Så jeg er lige så glad som da Cirkeline måtte Ingolf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *