Hullerne i knækbrød

Jeg har længe undret mig over hvorfor der skal være de huller, eller uddybninger om man vil. Efter jeg med skjult kamera gik ind i en telefonboks og ringede til nogle af en mange kontakter. Den var desværre slukket, så jeg ringede til en anden som var tændt. Han sagde at hullerne var der for at MDfoods kunne sælge mere smør. Den lød dog lidt for tyk så gik ind i en irma og spurgte flaskedrengen. Han sagde at der ville gå ½ time før flaskemaskinen var klar. Det gad mig ideen at tage ind til en vasa fabrik. Jeg kunne dog ikke finde mit kamera da jeg havde skjult det så godt. Jeg sneg mig ind på en fabrik med en skjult mikrofon. Der så jeg fra lang afstand hvorfor der var huller.

Det var MDfoods der havde en finger med i spillet, men ikke deres smør division. Det var oste holdet der havde kørt en hel ladning af huller til vasa. Der er nemlig kvote af huller i oste, og den overstiger MD nemlig og i stedet for at skulle betale for at sende dem til polen så, får vasa nemlig hullerne. De halvere så hullerne og lægger dem oven på deres knæk brød så de for nogle uddybninger og så derfor ikke skal lave så meget brød.

Denne aftale er kommet i hus efter man opdagede at MDfoods lukkede hullerne ud atmosfæren hvor de har samlet sig til store huller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *