Set og sket… ikke det sjove

Der er godt nok gået lang tid siden jeg sidst har opdateret siden, og jeg undskylder meget på vegne af en hel masse mennesker, der har forhindret mig i at gøre det. Mange gange har jeg sat mig ved computeren, og skrevet utroligt meget, men så kommer der gerne folk ind ganne vinduerne og sparker mig i hovedet får jeg når at trykke send i ftp programmet.
Nå jeg overlevede nytårs aften, uden alt for store skader. Jeg har dog ikke fundet ud af hvorfor jeg havde ondt i hovedet dagen efter for jeg kan ikke huske jeg blev ramt af noget. Og kæmpe raketten The milenium bug! til kr. 798,- var et kæmpe hit. Lige som de havde lovet var det en kæmpe fuser. Man kunne faktisk slet ikke få ild i lunten.
Det lokale atomkraftværk i Nr. asmindrup stationby sprang heller ikke i luften. Og det var ret heldigt for der ligger en mink farm og hvis der går ild i mink kommer der til stinke vildt af… mink!
Jeg har lige været til dm i quake3. Jeg kom på en flot 7. plads i første runde så jeg gik desværre ikke vidre, men det havde jeg nu heller ikke regnet med, da jeg kun havde spillet q3 demoen dagen før.
Jeg har smidt et klassebilled af min klasse (sjovt nok) op på hjemmeside, det er mig der ser… anderledes ud. Find det Det fylder 180kb men det er 230 kb værd.
Jeg har for lang tid siden lavet et lille remix af Dr. Bombays Calcutta. 114 kb fylder den fætter med er 1.2mb værd. Find det her.
Til folk der brokker sig over opdatering, så vil jeg lige gøre opmærksom på at jeg venter på svar om hosting med asp, og hvis jeg får det vil der sige at jeg kan opdatere meget oftere for så skal jeg ikke holde styr på så meget html. Forresten er min quake2 clan død… det var synd, men jeg har startet en ny en op med min nethomeboy ET. Du kan finde clan Hamster’s hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *