Camping

At tage på en camping tur er ikke, som mange tror den billigste måde at campere på. Hvis man nu tager på en bil tur til midt sverige og man er en familie på 5.

For det første skal man have alt det man regner med at skulle bruge på turen. Toiletpapir, dåsemad, tandbørster osv… Så skal man derefter købe en god bil. En landrover er et godt valg hvis man vil til sverige. Sørg nu for at købe en god model. Ikke en af de der billige spm leth går i stykker.
Der efter skal du købe en familie. Det kan være lidt svært at få fat på en hel familie, men hvis du kender de rigtige kan det snilt gøres. Sørg nu for at købe nogen med tøj på, ellers er det en ekstra udgift.

Og når i skal rejse derned kan i godt få lidt problemer med at få bilen op i flyet og hen på dens plads, men sas plejer at have ekstra plads til handicappede så bare sig til personalet i flyet at den er punkteret eller noget i den stil.

Du kan igen få problemer når du skal lande. For hvis der nu ikke er en landingsplads ved din campingplads skal den jo først bygges. Sørg nu for at gøre det inden din rejse. Ellers kommer det til at koste en formue når flyet skal fyldes op med benzin i luften.

Andre problemer giver det hvis du glemmer dit badetøj, for så skal du bygge en fabrik så du kan få nogle nye.

Så som du kan se kan det leth blive halvdyrt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *