Danmarks kendte film stjerne. Jep det er mig

Jep, det skulle jo ske. Jeg er blevet totalt movie star. Smuk og klog som jeg er skulle jeg selvfølgelig på tv tænkte folk på dr1. Så de fakede en konkurence i et program der hedder voxpop og lod som om min lillebror ringere ind og blev trukket ud. Han var dog for lille så det blev mig.

Smuk som jeg er blev jeg så ringet op og deltog via telefonen i lørdags. Jeps det var mig der hed “Emil 17 år.” Men der skete en stor fejl for jeg fik spørgsmålet “hvor kommer filter fra?”. HVEM FANDEN ER FILTER???? Og gættede på australien, men det var USA så jeg blev bollet i røven. Sådan kan det gå når studie værten stoppede mit liv på TV.
Og til folk som ikke ved det så vandt sangen “Smuk som en trillebør” med brødrene nakkeost det danske melodi gramprix. Og de er nu i dvs. interview ved at sprede rygter om at selv om man er en gammel trillebør så kan man godt være en smuk trillebør.

Bare lige en oplysning. Alle jeres fan mails og takke brev (og penge!!) skal nu sendes til: emil@duks.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *