Sådan undgår du tømermænd.

Hvis du kender til det at have tømermænd om morgenen så er min opfindelse lige noget for dig. Ondt i hovedet skyldes nemlig dehydrering af kroppen. Du mister simpelthen mere vand end du indtager og så siger kroppen at man lige skal tage en slapper. Det kan være lidt sværet at forstå at man mister væske når man drikker, men det er altså rigtigt. Du tisser jo engang i mellem når du er til fest.

Men denne opfindelse holder du din væske balance ved lige. Den opfanger simpelthen hvor meget du tisser. Og så er det eneste du skal gøre at drikke det igen. Derved opretholder du din væske balance.

Billed af hvordan tissemåleren virker.
tis

Den er lavet som unisex så begge køn kan bruge den. Drengene tager den bare ud over det der og pigerne stikker den bare ind i den der.. og så spænder man bæltet. Og så er det slut med at skulle gå ud i kulden for at tisse. Du kan tisse når som helst. Hvis det begynder at løbe ned af dit ben, er det tid til at drikke det.

Tismåleren koset 250,- Kr og kan købes hvis i ringer til mig på tlf 11 25 79 65 og bestiller den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *