Travlt med at være doven

Nå jeg lever endnu. Jeg har i mellem tiden hvor der ikke er blevet skrevet noget haft travlt med at være doven. Det er ikke noget leth job. Man skal sørge for ikke at stå for tideligt op, og ikke lave noget som man absolut burde lave. Jeg har nu i lang tid udskudt en historie opgave til 2 dage før den skal afleveres. Dette har været svært men jeg blev nød til at udskyde den så lang tid, da jeg skulle sørge for at være doven på den rigtige måde.

Jeg har dog opfundet en ny sportsgern mens jeg har været doven. Reglerne er som følger:

Det gælder om at opsuge en toiletrulle med en støvsuger på kortest mulig tid.

Der bruges en standart rulle lambi rulle som skal rives op så den ikke er limet sammen i starten. Den skal lægges på gulvet og man skal så suge den op med sin special designet støvsuger. Husk at man gerne må tune sin støvsuger.

Forresten har jeg fået udbetalt mine penge fra http://tracker.tradedoubler.com/tracker.asp?code=213122 Havde jeg alligevel ikke regnet med. 662 faldt på et tørt sted inden min studierejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *