Galskab i stalden

Det er også lige kommet frem i en stor nordøstgrøndlandsk undersøgelse at kogalskab har haft store følger for landmændene. Medierne har jo kun filmet køerne og det har mr. Oink, talsmand for medieliderlige grise klaget over. Nu vil grisene også gerne på TV så de startet kampangen med sloganet “Bacon er fedt, køer er dumme”.

Grisene har nu også startet happening hvor alle grisene den 1 April vil begynde at gø for at ødelægge Landmandens chancer for at lave sjov med lillemor med joken ” Skynd dig, Skynd dig, grisene gør” som ellers plejer at være et hit hvert år. Men ikke i år for når han siger det og hun løber ud i stalden så opdager hun at det var rigtigt, og så var hele Aprilsnaren ødelagt.

Om jeg fatter det. Lige som det ser ud til at jeg er ved at skrabe bunden med penge får jeg 2 gange feriepenge tilsendt og ikke nok med det så er der løn for dspe.dk som jeg har lavet. Og i dag var det lige Told og Skat der sender penge til mig… Måske så hjalp det at stå på mit hovede og tænke på en cola og intet andet end en cola.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *