Derfor går vi på vores ben.

Jeg har fundet et ældgammel skriftrulle i vores hønsehus, hvor der står hvorfor mennesket går på vores ben i stedet for vores hænder.

På rullen stod der:

Jeg gud sidder nu på wc, og da jeg ikke har opfundet avisen endnu har jeg ikke noget at læse i så derfor kan jeg lige så godt skrive lidt på denne her wcrulle.

Grunden til at menneskerne ikke går på deres hænder som oprindelig var planlagt af satan som jeg var meget imod opstod der en lang diskusion som endte med en afstemning som blev 1 for og 1 imod, blev jeg nød til at indgå et kompromis, så jeg fik lov til at lade menneskerne gå på deres fødder og satan fik lov til at lave bornholm som en straf til menneskeheden.

Efter mine teorier passer dette også fint med de gamle ægyptiske guder der også skrev på sådan nogle ruller når de var på wc og kedet deres røv ud af bukserne.

Så næsten gang du rør ved en ældgammel skriftrulle så tænk lige på hvor den har været sidst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *