Brevkassen er klar

Jeg har oprettet en brevkasse så du kan stille de spørgsmål du har gået og tænkt over men aldrig fået svar på. Send den til brevkassen@duks.dk Jeg vil så skrive spørgsmål og svar her på siden, og jeg vil senere når jeg får tid (og gidder) lave en sektion bare med brevkassen.

Jeg har osse planer om en guide sektion, hvor jeg allerede har lavet en Cola guide Men den tid den sorg.

Siden her har forresten snart 1 år dag og det synes jeg skal fejres med at sende mig en masse penge. Og så vil der komme et banner på toppen af siden. Dette er IKKE min skyld da jeg hader reklamerne på sideren men jeg bliver desværre nød til det, med mindre jeg finder 1 der kan hoste min side.

Ang. min radio kan den findes på http://dukseradio.yi.org:7542 og skal afspilles i en mp3 afspiller der understøtter det, som f.eks. Winamp. Jeg vil ikke skrive hvornår jeg sender da det kommer an på så meget men på IRC quakenet. Du kan finde en guide her. Jeg kan fanges op #dukse-radio .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *