Revolution i de danske børnehaver

Jeg er kommet i besidelse af en e-mail der er blevet sendt rundt til mellem alle børne i de danske børnehaver.
I dette brev står der hvordan børne har planlagt en revolution mod deres pædagoer som de føler ikke tager sig nok af dem, som det står i brevet “Nogle gange gidder de ik tørrer os i røven, og binde vores snørrebånd mere” E-mailen beskriver i detalier hvordan børne hele fredagen igennem skal stjæle alle pædagoernes tamponger og bind fra deres tasker. Hen af klokken 4 hvor børnen plejer at blive hentet skal de så lokke de voksne uden for i mooncar skuret ved at sige at Peter er faldet og slået sig, og han bløder fra munden, næsen og det ene øre.
Børnen har så fået hjælp fra Leasy, Lej dig glad, og lejet fjernsyn på børnehavens regning så de kan se fredagsbio og Disney sjov.
Derefter vil de så begynde med at lave telefonfis fra telefonerne, til dansk de danske medier, og en talsmanden “Kasper, 4 år” fra Nr. Asmindrup børnehave vil opgive deres krav.
De krav som der vil blive stillet er bla:
Størrer sandkasser.

  • Mere Abemad.
  • Snørrerbånd skal bindes.
  • Der skal tørres i røven hver gang.
  • Bedre tusser.
  • mere lego.

Jeg har sent e-mail’en vidre til bagmands politiet som så vil tage sig af sagen. Hvis du vil se om radio’en er i luften så kig på: http://linuxguide.dk:30000/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *