Euro afstemning

Nu hvor Euro afstemning er færdig til fordel for nej siden synes jeg det er på tide vi begynder at tænke på at melde os ind i et US sammen arbejde. De har trods alt en stabil økonomi.

Hvis vi fik doller herhjemme kunne vi før det første blære os overfor svenskerne der kun har svenske kroner, og nordmændene der har norske kroner. Og der skulle ik være noget problem at komme med i US doller sammen arbejdet.

Vi kan f.eks. bare sælge grønland der ligger strategisk godt, så de kan smide lidt atom sjov derop.

Hvis jeg f.eks. skulle have stem JA til euro afstemningen burde det have været på andre præmisser. Danmarks præmisser skulle være, at der på ALLE mønter i hele eu skulle være vores dronning. Den skulle ik hedde ømu men økrono. Den skulle være 2½ så meget værd som d-mark (så det ser ud som om den er sejere end $. Og så skulle danmark være formand for Eurobanken i 300 mill. år frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *