Brevkassen: Spørgsmål nr 1.

Nu er brevkassen endelig kommet igang, og jeg har fået 2 udemærket spørgsmål:
Det første er fra CoN^Ace og lyder som følger:

Jeg kører temmelig ofte i bus. Nogle gange er vinduerne i loftet på bussen åbne og det bliver koldt. Hvorfor skælder buschaufføren mig ud når jeg lukker vinduerne? Der står jo højt og tydeligt at vinduerne KUN må åbnes af chaufføren, jeg går så frejdigt op og lukker dem og alligevel henviser chaufføren mig til skiltet i hans skidebalde? Jeg forstår det altså ikke 🙁

Håber du kan forklare mig hvorfor det er sådan?

Og det kan du lige tro jeg kan, for buschaufføre er et underligtfolkfærd. Mange tror at de bliver uddanndet efter folkeskole, men i virkeligheden, bliver de trænet fra den dag de bliver født. De første de ser er en månedskort og i stedet for en sut får de et specialt lavet klippekort i gummie. I stedet for en cykel får de en elektrisk minibus, som de skal kører rundt i, i 3 timer om dagen. Her er grunden så til din skideballe. En buschaufør bliver nelig trænet i at give skideballer til højre og venstre. 5 timer om dagen kan de godt skældeud på buschaufførskolen, og der er weekend kurser hvor de bliver stresset så de ingen søvn får, hvor det gælder om at skælde de andre på kurset ud til de begynder at græde.

Så hvis du hele tiden får skældud så har du været uheldig at kører i den bus, med dem der ofte vandt de kurser.

Al den meget skældud betyder os at de ikke lærer at læse. Så selv om der står at chaufføren KUN må åbne, har han fået fortalt af deres chef der er overbuschauffør (og heller ik kan læse) at der os står åbne og lukke (har han fået fra sangen “alle dørene siger, åben og lukke åben og lukke) Og da en buscahuffør ikke ved hvad en dør og en vindue er, er det ens for ham.
Håber det var svar nok.

Et Andet spørgsmål kommer fra Frederik Madsen der spørger hvad man bruger tissemanden til, og det ved jeg faktisk ikke, så jeg vil straks kigge på sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *