Irc pude

Mange folk der chatter kender nok til problemet med at folk ikke skiver de er væk og så man sidder og chatter til dem. Derfor har jeg udviklet en pude der registrer om der sidder nogle på den eller ej. Hvis du rejser dig for at støve nogle planter af, eller købe en gaffeltruck på den lokale sortbørs så skifter den automatisk nick så andre folk kan se du er væk.

Andre ting der er under udvikling er en skovl der er usynlig. Det vil sige at når de skal ud og slå folk ned i en park og ikke gidder at rende rundt med et baseballbat der nærmest udstråler “Jeg er ude på ballade!”. Hvis du så ser det perfekte ægtepar, så tager du bare din usynlige spade og slår dem ned.

Ud over det har jeg fundet løsningen på voldtægts problemerne med indvandrene.
Hvis man sætter prisen op på brug af offentligt lokum, så vil indvandrene ikke have råd til at lukke sig ind på et lokum for at voldtage kvinder. Alle indvandre er jo på dagpenge og laver ikke en skid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *