Derfor larmer en støvsuger

I gamle dage var det mændene der bestemte hjemme i husene. Kvinderne havde intet at skulle sige, det eneste de skulle var at gøre rent døgnet rundt. Og selvfølgelig hente børnene i børnehaven.

En dag fik en dame nok! Hun flippede helt ud og hendes mand sendte hende på sindsygehuset, men på vejen kørte den blå vogen galt og endte i en havn. Damen var den eneste der overlevede og man fandt aldrig bilen da den var blå som havet.

Nå men damen gemte sig i en gammel kornsilo som nu kun blev brugt af unge til at holde rock koncerter i, eller det gjorde de indtil hun flyttede ind.

Der brugte hun så 7½ år på at opfinde noget der skulle forpeste mænds hverdag, men hun kunne ikke finde på noget. Så en dag efter en landmand havde hældt en masse korn ind i kornsiloen skulle hun støvesuge alle de 7 tons korn op.

Så fik hun den ide at hun kunne sætte en dims på støvsugeren så den larmede helt vildt. Derefter solgte hun ideen til de hjemmegående kvinders fagforening, som ejer alle støvsuger fabrikker i universet. Derefter blev de så indsat i alle støvsugere og når mænd nu brokker sig i hjemmet begynder kvinderne at gøre rent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *