Mindre pause

Duks.dk har haft en mindre pause og pga af klager fra hovedsagligt danske statsborgere vil jeg så småt begynde at opdatere igen.

Da Freepaq som hoster denne side er begyndt og køre lidt ustabilt, har jeg besluttet mig for at skifte til et andet webhotel. Det er specielt mine mails der tager år om at tjekke om der er kommet nye. Så hvis der nogen der kender et fint billigt sted at få hosted sin side så send en mail til emil@duks.dk eller hvis du ligefrem selv vil hoste den. Nok teknisk sniksnak, for der er sket meget siden sidste opdatering.

Jeg er bla. blevet kåret til verdens sejeste dreng af den internationale sejhedskommite.
Afstemningen fandt sted i går på mit værrelse kl 17. Der var åbenthus så alle kunne være mødt op og have opstillet og have stemt.
Jeg var den eneste der mødte op og stillede op og stemte på mig selv. SÅ JEG ER VERDENS SEJESTE DRENG!

Og lidt nyheder fra ulandet. Man har nu fundet verdens største dværgkanin. Den blev set hoppe rundt i nogle træer i det sydlige bornholm for et par uger siden. Da det nettop er blevet tillidt at skyde med skarpt efter alt levende, regner man ikke med den overlever så længe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *