Supermand brænder cd’er

En af de grunde til jeg ikke har skrevet så meget på duks.dk i et godt stykke tid er at jeg har efterforsket hvordan supermand har råd til at holde sin supermand dragt ren hele tiden. Man ser ham ALDRIG med en beskidt supermands dragt. Dette må betyde han har en kæmpe udgift til rengøringsmidler og til de dage hvor han har travlt på avisen må han sende dragten til rensning.
Med det super lasersyn som supermand render rundt med er det åbenlyst hvordan han kan tjene penge. Og det er ikke at plynre HT busser for kontanter som du sikkert sidder og gætter på.
Han brænder cd’er. Med hans supersyn læser han en cd på 1 sec og med laser synes brænder han en cd på 1 sec. Det tager i alt 3 sec at kopiere en cd og pakke den ned sætte frimærke på brevet og flyve ned med pakken til postkassen.

Så let er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *