Tips og tricks til hverdagen.

Så blev det tid til lidt tips og tricks til DIN hverdag. Disse tricks kan bruges når du er ude og kører rundt i bil på de danske veje.

Tricks nr. 1: Det er blandt andet her man oftest støder på en sort kat løb over vejen lige foran din bil. Og som ALLE ved betyder det jo sort uheld resten af livet mere eller mindre. Derfor: Når du ser en sort kat der er på vej til at krydse vejen gælder det simpelthen om at stoppe den. Det betyder kun uheld når den har krydset vejen. Så hvis du sætter farten op og påkøre den med ekstrem fart så den ikke når at fuldføre sin krydsning af vejen, skulle dit held være sikret i den nærmeste fremtid.

Tricks nr. 2: Dette tricks kan bruges hvis man bliver presset af en bil der kører så tæt op i ens egen bils numse at man nærmest kan se madresterne mellem den bagvedkørendes tænder. Når dette sker skal man simpelthen bare begynde at sprøjte en masse sprinklervæske på forruden. En del af det, vil med lidt fin tuning,  ramme den bagvedkørende bil der bliver ret overrasket og derved sænker farten. 
Opdatering: I nogle biler kan man med en nål rette sprinklerdyssen så den peger derhen hvor man gerne vil have det. Dette giver muligheden for en dedikeret dysse der skyder direkte over bilen og rammer i en bestemt afstand bagved. Her kan du også rette en dysse så den skyder direkte ud til siden, så når du f.eks. overhaler en bil med et åbent vindue kan du skyde direkte ind i bilen, og hvis du er heldig ramme føreren i øjet. Her skal du også sørge for at have så meget fart på at når han begynder at slingre pga. smerte i øjet skal du helst være så hurtigt forbi at du ikke bliver påkørt. Det skal dog lige siges at kun Tricks nr. 2 er blevet afprøvet i virkeligheden med fuldt tilfredsstillende resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *