Gode undskyldninger

Mange (dog er jeg ikke selv blandt dem) kender det at de mangler af aflevere et eller andet og som så ikke lige kan komme til tiden. For mange mennesker (dog er jeg ikke selv blandt dem) vil det være deres egen skyld fordi de måske har drevet den af på bornholm, eller på anden måde spildt deres tid med noget andet.

Her er fem undskyldninger du kan bruge hvis du mangler at aflevere en stil.

“Min hund har spist printeren!” (den falder lidt til gulvet hvis du ingen hund har. Brug da i stedet, “Min kat har spist min hund efter denne havde spist printeren!”)

“På vej ud af havelågen sprang vores kamphøne på mig og gik direkte efter stilen” (den holder ikke helt i retten hvis du ingen havelåge har. Brug da i stedet “På vej ind i bussen sprang vores kamphane der havde forfuldt mig hele vejen til bussen på mig og gik direkte efter stilen”)

“Jeg havde ingen fingre så jeg kunne ikke skrive stilen!” Du skal så holde dit alibi resten af dagen med at gå med dine hænder inden for blusen. (Pas på med at sige den til din dansklærer der også er din svømmelærer og du skal have svømning senere på dagen)

“Jeg vidste ikke vi havde stil for” En klassikker. Brug den med måde. Det vil sige, brug altid de tre andre først, og hvis din lærer ikke tror på dette, i så fald brug denne! (Understreg din pointe om du altid er forvirret og derfor aldrig har styr på noget ved resten af året at aflever alt for sent!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *