Nye ideer.

Ja min hjerne er ikke gået helt i stå selv om meget nogen gange tyder på det. Faktisk har jeg gået og tænkt over nogen ting som jeg vil finde svar på og som du kære læser, eller kærer læsere (hvis der er en der står og kigger dig over skulderen), eller lyttere hvis dette skulle blive læst op i national radio en kold søndag nat i et dumt radioprogram der kunne hedde noget så skørt som natradio.

Nå men de to ting jeg har undret mig mest over i lang tid er:

Hvorfor er der nogen halmballer der er runde og nogen der er firkantede.

Hvorfor der nogen gange ligger to sorte ledningen over vejen.

Hvorfor lige meget hvor tidligt jeg står op, ender med at skulle løbe til bussen.

Kan du hjælpe med de spørgsmål??? Eller har du bare nogle gamle danske stile og skoleopgaver så send det endelig til emil@duks.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *