Salt på de danske veje.

Nu hvor vejret er blevet koldere end I numsen på en isbjørn, er det på tide jeg kommer frem med de oplysninger jeg inde om “Den interplanetar salt aftale.”

Jeg har igennem snart et år haft adgang til de allermest hemmelige papirer den danske stat har underskrevet. Jeg vil her komme ind på den “Den interplanetar salt aftale.” der omhandler salt på de danske veje under frostvejr.

Igennem flere år har den danske stat fortalt den danske befolkning at grunden til de spreder salt på vejene er fordi det skulle fjerne islag. Det er imidlertid ikke sådan. De danske stat har gennem mange år haft en aftale med nogle rum drager.

Det er sådan med rum drager de bare elsker smagen af asfalt. Og det får dem til at puste en masse ild ud af deres næser. Og da salt nu engang fremhæver smagen af det man nu har drysset det ud over, så bliver asfalt som slik for dragerne der slikker på asfalten og samtidigt sprøjter ild ud over vejene som derfor bliver fri for is og snelag. Grunden til at ingen endnu har set dem er at de flyver så hurtigt at kun hvis man optager dem på video og afspiller det MEGET langsomt kan det ses.

Dette vil komme som et chok for de fleste danskere, men det er aftaler som man bare skal vænne sig til den danske stat har indgået. Og de andre afsløringer der senere vil komme vil få denne aftale til at ligne frosset vand!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *