Forkølet

Jeg har som syg stakkel endelig fundet ud af hvorfor folk er syge når de er forkølet. Det er ikke fordi de har det dårligt eller at de ikke kan trække vejret.

Det er pga. at når man er forkølet så er ens ene næsebor tilstoppet. Man bliver virkelig gal over det lige netop er dét nærebor der er tilstoppet. Og så når det efter en halv time skifter og tilstopper det andet næsebor. Så bliver man sur og synes meget hellere det skulle være det andet næsebor der skulle være tilstoppet. Og såen bliver man ved med en hel dag at tænke på at det enten skulle være det ene næsebor der skulle være tilstoppet, eller det skulle være det andet næsebor der skulle være tilstoppet.

Og det er måske ikke så satans godt at man kun tænker på ens næsebor man som pirat kaptajn skal sende en bandit planken ud, og selv kommer til at gå den ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *