Hi5

Hvis du på en kold og kedelig efterårsdag ikke har andet og lave end at drive den af derhjemme foran tv pejsen, eller lytte til en nybrændt cd i dit stjålne anlæg så er her en ide til hvordan du kan få tiden til at gå, så det endnu kan blive nat og du kan komme i dit sorte tøj, og på arbejde.

Find et godt trafikeret kryds. Gerne et med lys i. I krydset skal der være en cykelsti og gerne mange cykler der drejer til højre. Stil dig lidt fra krydset langs cykelstien i den afstand hvor cyklisterne rækker armen for at svinge til højre.
Når du står der skal du se ud som om du tænker på noget andet (hvilket dog også er tilladt). Nå cyklisterne så rækker armen ud for at svinge, skal du så give dem FEM. Eller highfive som det så smukt hedder på engelsk. Betragt derefter cyklisterne reaktion. Værd evt på vagt over for folk der falder. Det kan være en god ide at have sine hurtige kondi sko på i dagens anledning da nogle tossede cyklister kan blive lidt gale.

En anden lille krydsfinte kan være at stille sig i det samme kryds men på den anden side overfor. (hvis du kan følge mig) Når det så er grønt skal du begynde at vinke til folk. Nogle cyklister vil så række hånden op i refleks for at vinke tilbage. Dette vil så få de katastrofale følger så cyklisten bagved tror ham/hende foran bremser. Du kan så i sikkerhed på den anden side, betragte og håbe på, vrede råb og i bedste fald håndgemæng. Hav fortsat en god dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *