Kims og Microsoft går i samarbejde om at udvikle en ny Chip

Så kom det frem på et pressemøde i går at Microsoft og Kims går i et nyt samarbejde om at udvikle en ny chip. Kims der har mange års erfaring med at udvikle chips siger de kan bruge utroligt meget af Microsoft viden om monopol på marked, og Microsoft siger de kan bruge Kims erfaring til deres nye produkt.

Det nye produkt der ellers har været holdt hemmeligt i snart 3 år, er chips der kan kontrollere folk. Man må ikke operere chips ind i medarbejdere i en virksomhed, men ved at stille en skål frem og drysse dem over med lidt salt og selv lade folk spise dem kan ikke være ulovligt. For hvis man skriver en seddel ved siden af hvor der står det er chips, ved folk hvad det er og indvilliger selv til at spise dem.

Disse chips vil ligne almindelige chips og vil smage af hvad man programmere dem til. Microsoft vil programmere dem til at gøre medarbejdere mere loyale og snakke uafbrudt om hvor fedt Microsoft er.

I kan bestille Kims Chips hos mig. En pose for 59kr plus porto. Send mig en mail hvis det har interesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *