Podcasting også i danmark?

Nu har jeg virkelig siddet og leget hele dagen med min nye iPod. Den kan mange ting må man sige, specielt fordi folk er så kreative derude på interwebbet.

En af de mange ting der specielt har fanget min interesse er podcast, der kort fortalt er små radioprogrammer folk selv laver, og gemmes i formatet mp3 (der sagtens kan bruges til andet end ulovlig musik)
Man kan så abonnere på forskellige podcast med forskellige programmer som iPodder, Doppler og Nimiq der automatisk henter de forskellige show direkte til ens mp3afspiller.

Du kan finde forskellige show på ipodder.org og podcast.net

Der findes helt utroligt mange dårlige podcast med elendigt og ligegyldigt indhold, men der findes også rigtig gode show som f.eks. The Tech Guy

Men jeg har endnu ikke fundet nogle rigtig danske podcast. Man kunne evt forstille sig DR eller andre nyhedsstationer kastede sig over det. Man står op om morgenen og så har man de seneste nyheder, og radio programmer man ikke fik hørt fra dagen før, og så kan man hurtigt læse overskrifterne på dagens aviser. Det er nemlig også muligt på en almindelig iPod.

Du kan også læse duks.dk som rss feed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *