Soundtrack salg i biografer.

Jeg er lige kommet hjem for lidt siden fra Ocean’s Twelve. En super film må man sige. Jeg havde ikke regnet med det store eftersom det er en 2er til Ocean’s Eleven. Men der blev jeg godt nok overrasket.
Plottet er lidt forvirrende, men det glemmer man hurtigt. Der er virkelig gang i filmen hele vejen igennem, og jeg var næsten død af grin flere gange.

Men! Musiken i filmen er helt fantastisk, super funky! Det fik mig til at tænkte (ja det sker faktisk en gang i mellem) Hvad hvis man solgte soundtracket til filmen lige bag efter folk kom ud fra biografen. Man er lige i det humør (specielt efter en god film hvor musikken har været ud over det sædvanlige) til at købe soundtracket.
Hvis de så havde en lille butik hvor man gik hen med sin ipod, koblede den til med et kabel, lagde 50kr (man skal ikke betale fuld pris eftersom kvaliteten ikke er som CD og man ikke får covers osv med) Det tager omkring 15 sec, så han man købt albummet og man kan hører musikken på vej hjem i bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *