Velkommen til madguiden for idioter

Jeg har valgt at lave en del på min side der hedder Mad for idioter. Mad for idioter i et køkken. Lige som mig!

Jeg er fuldkommen elendig i et køkken. Jeg kan få alt til at gå galt, og intet til at lykkes. Næsten. Nogen gange sker det faktisk at jeg får en ret til at lykkes. Og så må jeg hellere skrive den her. For der er sikkert nogle andre der har brug for samme hjælp.

Jeg kan ingen kokkeudtryk ud over kniv og gaffel, og kan også til nød bruge ordet pande fornuftigt. Men så slutter festen også! Så du skal ikke være bange for jeg bruger fine ord der ikke er til at forstå.

Jeg håber der bare er én der kan bruge mine tips til noget brugbart.

2 meninger om “Velkommen til madguiden for idioter”

  1. Hej Emil, jeg har helt sikkert tænkt mig at prøve dine minipizza da Nancy slacker lige lovligt meget i køkkenet disse dage. Ved du om det kan lade sig gøre at friturestege sådan en minipizza i en gryde med olie? Det gad jeg godt smage.

    Ich Bin Ein Berliner – Ronny

  2. Se, det er god køkken-humor. Men jeg kunne godt tænke mig nogle flere opskrifter 🙂
    Jeg kan se du har det ligesom jeg, at man liiiige skal huske at slukke for ovnen igen 😮
    Hilsen Heidi, der elsker mad, især det andre har lavet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *