Tager viceværter på skiferie?

Nu hvor vi har haft lidt sne i danmark og man endelige har kunne cykle med sine netop indkøbte og til det formål egnede skibriller.

Så kom jeg til at tænke på om viceværter tager på skiferie? Er hadet til sneen der kræver de står tidligere op end de plejer for at feje og salte, og blive ved med at gøre det til langt ud på natten? Kunne de så nogensinde tage på skiferie uden at få traumer og have svært ved at sove.

Lige så med postbude. Er der mon nogle postbude der har hund? Eller har de mange glubske hunde på routen taget fornøjelsen af at have “menneskets bedste ven” som sin helt egen ven. Eller er det netop sådan så postbude har hun bare for at kunne holde den i en snor?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *