Billeder taget med min mobil.

Jeg har efterhånden haft min k750i mobil et stykke tid. Der er et 2mega pixel kamera i så den tager nogle okay billeder.
Idag besluttede jeg mig for at tage en cykeltur. Og der skulle satme fart på… og DET kom der. Men bedst som jeg lå på hjul af lance a. så sprang bagdækket. Eftersom jeg åbenbart havde cykelet så stærkt at jeg havde sat min hjælpevogn måtte jeg tage hjælpetoget hjem.

Mens jeg ventede 18 minutter på perronen på toget kom, hev jeg mobilen frem og fik leget lidt. Det blevet faktisk til et ret godt foto.

Jeg vil blive utrolig glad for for en kommentar eller to. Jeg går faktisk og overvejer et forum for folks mobilbilleder. Når det er et kamera der altid er ved hånden kommer der nogle sjove ting frem!!


IC3 Tog

4 meninger om “Billeder taget med min mobil.”

 1. Hey Emilo!

  Proev at se om du ikke kan saelge billedet til DSB for et par alle zoner klippekort…

  Det er forresten et fedt billede saa jeg er sikker paa at det vil lykkedes for dig!!

  SES

 2. Hej EMil, flot billede men jeg vil interesserer mig ikke for mobil billeder, eller fotos, jeg tager sgu aldrig fotos, det er livet for langt til!

 3. ja spændede billede, især vis du nåede toget.
  Hvor er de der hemlige billeder fra sydfyn.
  Her i Grønland er der skæppe skønt, kom på besøg med din mobil!
  Men har lugter lidt for meget af elever en gang imellem!
  Jens Elton

 4. Hej Emiloeol….det er nok det mest spændene billed jeg nogen sinde har set.. det har inspireret mig til at skrive en bog. Den heder ‘Farlige Spor’ den udkommer d. 07/08/2019…håber, at i alle vil købe den… jeg har brugt flere minutter på at lave den… hov.. jeg så et spøgelse.. haha.. nå.. aviregato!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *