Misforståelsen om vikinger

Verden har længe været af den opfattelse at vikinger var nogle banditter. At de plyndrede landsbyer og voldtog kvinderne! Alt dette er en stor misforståelse. Lad mig forklare hvorfor.

De fleste folk har været en tur på nyhavn for at få sig en bajer, og en tur i kanalrundfarten! Nogle har endda gjort det i den forkerte rækkefølge. Altså en bajer først og så en tur i kanalrundfarten. Men som altid når man har drukket skal man også tisse.

Men da der ikke er noget toilet ombord på kanalrundfarten, så bliver man nød til at holde sig til turen er slut. Dette kan til tider blive ret pinefuldt og betyde at man i bedste Wilson Kipkter stil finder det nærmeste wc når man er i havn!

Det er HER svaret på misforståelsen skal findes!

En tur med kanalrundfart tager ca. en time. Og nogle folk skal tisse en hel del efter bare den relativt korte tur.
Så tænk bare på vikingerne. De har sejlet i flere måneder uden at se land, og tænk på hvor meget mjød de drikker.
Så er det klart de stormer i land, med råb og skrig, ind i landsbyerne for at finde et wc. Hvis kvinderne så stiller sig i vejen for at de vil udlåne deres nye Ifö toilet til de lugtende vikinger, så kan det gå galt. Det siger sig selv!

Nu er misforståelsen fremlagt, og danmarkshistorien kan blive omskrevet!

En mening om “Misforståelsen om vikinger”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *