Fugleinfluenza

Hvad er nu det for noget! En ny sygdom man skal gå at være bange for!
Det kan godt være at den er farlig og der er al mulig grund til at passe på, men hvad er nu lige meningen med det navn der??

Hvis jeg skal dø af en eller anden sygdom skal det i hvert fald ikke være fugleinfluenza.
Tænk at en lille pipper kan få influenza og så dør man af det!

Nej hvis jeg skal dø af en sygdom, så skal det være akut lever eksplosion. Eller en anden form for sygdom der forsager ødelægges når man dør!

En mening om “Fugleinfluenza”

  1. Jeg har det ligesom den person , der har lagt indlægget ind . Nej jeg vil ikke dø af fugleinfluenza . !!!! Men hver dag , når jeg starter min bil og kører på job , så tænker jeg : ” hold op Inger , nu risikerer du at køre galt “. Hvorefter jeg kører afsted og tænker , at alle de risici vi lever med , dem kan vi ikke tage lige alvorligt , for så kan vi jo lige så godt lægge os til at dø i morgen . !!!!
    Vi må holde hovedet koldt og tage den del af skræmmekampagnerne , vi hver især kan leve med . Sådan er verden nu engang , med al den globalisering , al den viden og al den information . Vi dør jo i al den medieinformation , og al den ekspertsnak og advarsler , hvis vi ikke selekterer . Det gør jeg , og forelløbig får mine fire dværghøns og min kok : Hans Christian Andersen lov at leve . De er i høsegård med overdækning . De fodres inde , og så er det foreløbig det !!! Før gik de frit , men det gør de så ikke nu .
    Hilsen Inger Guldbæk Bendiksen Seminarielektor i samfundsfag og pædagogik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *