Legeland

Som vi alle ved er duks.dk danmarks ældste blog der går tilbage til forrige årtusinde. Det har jeg tænkt mig at fortsætte med, men det der ligger bagved bloggen roder jeg lidt med, så der går noget tid før de gamle indlæg kommer tilbage.

Nu har jeg skiftet host for duks.dk efter at have været hos danhost.dk et par år.

Har skiftet til servage.net (hvis du bruger dette link til at oprette din egen side med får vi begge to 5 ekstra gb plads!) eftersom de har det bedste tilbud derude på det store interweb. 110 GB plads og over 1TB trafik. Glæder mig meget til  om også stabiliteten kan følge med!

Går og venter på svar fra politiet om optagelse til december og skal indtil da starte hos CBB Mobil i kundeservice. Det glæder jeg mig sgu til.

Derudover kan jeg sige at den undtagelsestilstand der har været indført her i lejligheden under byggeriet af mit badeværelse så småt er ved at være fjernet. Vi er nu i DEFCON 4. Orange Alert!!

Ud over jeg faktisk fik ideen til den nye type cykellygter induktions lygten inden den blev opfundet så kan jeg lige komme med mit syn på fremtiden:

  • Du bliver ældre!
  • Folk vil bruge deres mobil til messenger, mail og interweb.
  • GPS bliver en selvfølge og koblet sammen med krak.dk via 3g, så alle altid kan finde vej.
  • Du tager billede med mobilen af en sød pige i byen, sender billedet med 3g til polarrose, så allerede inden du går hen til hende for at snakke med hende har du hendes navn, nummer og adresse. Nemmere kan det ikke være!
  • DSB, ja det bliver sgu ved med at være det samme!

Det var en hurtig update herfra. Håbet er at duks.dk snart vil være på plads og jeg kan begynde at skrive igen.

ps. Jeg har lært zorro finten som var målet for sidste års floorball sæson. nice. 

En mening om “Legeland”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *