Det sædvanlige, tak!

I et forsøg på det umulige i en alder er 24 år prøvede jeg at blive stamkunde hos den lokale pølsevogn. At blive stamkunde sådan et sted kræver mere end hårdt arbejde, det kræver en masse kras sennep og indtagelse af flere pickles end en grønthandler kan rykke over skrækken. (her tænker jeg kun på de pickles der bliver betalt skat af, OGSÅ dem skattefar ikke ved noget om). Det er ikke småting!

I starten gik det rigtig godt, jeg kom ind i en stime på 3 dage i træk hvor jeg besøgte pølleren og bestilte en risted med det hele. Og jeg mener DET HELE.
Så kom dag fire, jeg kiggede efter tegn på genkendelse, jeg synes jeg så det i korte glimt, så jeg tænkte at der ikke skulle gå mere end 2 dage mere, før jeg ville forsøge med det første forsøg på det sædvanlige.
Femtedagen kommer med generalprøven hvor jeg vil bestille en ristet og så se om han laver den som den skal være automatisk. MEN! Til min skræk og rædsel ser jeg manden er skiftet ud. Nu står der er anden mand!!!
Alt arbejdet er spildt, jeg har nu i 4 dage af mit liv købt 4 ristede med det hele, uden at få så meget som noget som helst ud af det. Nedslået bestilte jeg en risted, og måtte sige ja op til flere gange om jeg skulle have det ene eller det andet på.
Den smagte selvfølgelig også af røv dårligt.
Næste projekt bliver at køre så lang tid uden billet i stog at kontrollørerne bar ved synet af mig hiver deres bødeblok op… Kløft!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *