Internettets tilstand, og det er ikke rart!

Hvad er det lige der er begyndt at ske med nettet i disse tider. Der var en gang i det forrige årtusinde at der var midi musik på alle sider. Så fandt menneskeheden ud af at, okay i det nye årtusinde der skal vi kunne surfe i fred og ro. Intet skal forstyrre vores aftenfred.

Så kom det herrens år 2006.

Og fandme om der ikke er musik og lyde på alle sider igen. Nu er det ikke midi, bip, lyde mere, nu er det elendig flash lyde, i al for lav kvalitet, så man intet for ud af det.
Så sidder jeg her en rolig torsdag aften og surfer mens jeg lytter til noget netradio, og fandme om jeg ikke, i en blanding af højtalere der er skruet for højt op, og et netradio program der er skruet for langt ned, bliver fuldkommen skudt ned fra stolen af en midi fra det forrige årtusinde på denne her bryllups side. Stop nu det lydshow på nettet, jeg kan og vil selvbestemme hvad der skal komme ud af mine højtalere, og det er ikke bryllupsvalsen der lyder som om den er spillet på et forkert indstillet elorgl!!

2 meninger om “Internettets tilstand, og det er ikke rart!”

  1. Enig Emil, de værste (imo) er emoticon smiley flash reklamerne med lyde… i det hele taget forstår jeg slet ikke der er et markede for emoticons. Med mindre man er msn noob. Jeg forstår heller ikke hvorfor der er mere end 2-3 meteorologer ansatte i DMI, men det er der vist. :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *