Netradio

Hvorfor er det lige folk med briller, tager brillerne af for at kigge på dem og så pudse dem? Jeg troede folk med briller blev halvblinde når du tog brillerne af, så hvordan kan de overhovedet se at de skulle være lidt fedtede?.

Nok om det. Jeg har længe brugt nettet til at finde musik med. Netradio har for mig længe været det helt store, specielt når der ingen fm radiostationer findes der spiller den musik JEG lytter til.
Jeg har længe brugt www.shoutcast.com til at finde streams, og brugt www.soma.fm for at finde lidt forskellige radiostationer. Men det var ikke nok! Soma.fm er meget ensformet når man har været lytter gennem længere tid.
I min søgen har jeg fundet www.play.fm ! Et samlings sted for dj set på nettet. Der er tons vis af streams (over 4000) af livesets, radioshows og meget mere. I alle genre inden for elektronisk musik.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *