Jeg er ekspert, men hvad er jeg ekspert i?

En gang i mellem har man brug for en eksperts hjælp. Selv mig. Selv om jeg ikke er meget for at indrømme det. Men jeg har bare aldrig fået mit kemiske renseri opsat efter jeg flyttede til Vesterbro.
Det er der til gengæld andre der har. Jeg har åbenbart et par bukser hvor der sidder en lille lap med vaske instrukser. Denne lille lap kan åbenbart ikke tåle vand, så man skal forbi et renseri for få denne lille lap ren.
Så denne dame der ikke laver andet end at vaske vaskelapper burde vide hvorfor det er denne lille lap og det stof der sidder rundt om ikke kan tåle vand. Men nix, hun var blank. (Hvilket nu også kan være helt ok hvis ting skal være rene).

Det samme med den øjenlæge jeg besøgte. Han har en maskine der måler ens syn. Han bruger den KONSTANT, men ved han hvordan den virker. Nix!

Hvad bliver det næste, en cykelsmed der ikke ved hvorfor han lapper cykler, en togkontrolør der ikke ved hvorfor der er zoner, eller en kioskmand der ikke ved hvad told og skat er.

Jeg slår mig snart ned som ekspert i atomfysik med speciale i hygiejne og tomater. Så vil folk komme og købe mine bøger om hvorfor der er så rent på mars, og hvorfor der ikke gror tomater. Mit svar er, sådan er det bare, og så bliver det for resten 199kr for bogen men så får du også 10 timers taletid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *