Irma

Hvordan er det lige en hund, kan kende en anden hund på 100 meters afstand? De forskellige hunderacer ligner på ingen måde hinanden overhovedet? Hvordan kan en lille forkælet lorte puddel, se at 100 meter nede af vejen kommer der en anden hund, en grandanoar med en meter over poterne, og 14 meter høj.
Hvordan kan den lille krøllede gø maskine se at der er en røv der skal snuses til, fordi det også er en hund?

Og læg mærke til dørene i Irma åbner lidt langsommere end alle andre butikker. Det må være for at holde de unge mennesker ude. Når de har fart på, og direkte regner med at glasdøren nok skal åbne sig, er det med hovedet først direkte ind i døren. Så kan de gamle mennesker lige så stille og roligt vade forbi det blødende unge menneske der ligger på jorden.
Når jeg bliver gammel skal jeg sidde hele dagen derhjemme og vente på klokken den bliver 16, og så skal jeg ud og gå i vejen for alle andre, mens jeg lader som om jeg ikke kan se dem. Jeg kommer bogstavelig talt til at dø af grin i et supermarked. Når jeg altså bliver gammel, indtil da vil jeg irriteres over dem!

3 meninger om “Irma”

 1. Hej

  Som medarbejder i Danmarks ældste supermarked må man ofte trækkes med myten om også at have Danmarks ældste (og dermed langsomste?) kunder.

  Ovenstående udokumenterede postulat kan jeg på min virksomheds vegne på ingen måde have stående umodsagt, så jeg har kontaktet vores indretningsansvarlige, der kan oplyse at Irmas skydedøre (mærket Tomax) har en åbningshastighed på mellem 80 og 160 cm i sekundet!

  Det er vist kun unge på inliners eller cykler der bliver ladt blødende tilbage ved mødet med en sådan dør 😉

  De bedste og venligste hilsner
  Filip Rasmussen
  Ansat i Irma

 2. Hej Emil ! Er du mon kørt fast i en sporvognsskinne ? Eller ligger du underdrejet pga for meget af det gode tjekkiske øl?

  Steen læser dagen lang – jeg arbejder hele tiden , så nu hedder vi hesten og bien.

  Håber alt er vel.

  Skal hilse fra hesten

  knus fra betty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *